Een prijs voor Neibo!

News 24 Juin

24 Juni 2019 

De laureaten van de Impact Now awards. Rechts van koning Filip Christophe Marquez en Noémi Grandjean (Neibo). Foto : Max Jadot

 

Impact Now, is een evenementenreeks rond lokale bedrijven, organisaties en individuen die elke dag met hun activiteiten een impact hebben.

 

Het evenement ving aan in februari met vijf bijeenkomsten langs de grootste Belgische steden: Antwerpen, Gent, Brussel, enz. Conferenties, ontmoetingen, debatten stonden op de planning!

Impact Now deelde ook zes prijzen uit aan innovatieve bedrijven. Neibo was één van de kandidaten en had hun project al in april in Luik voorgesteld.

 

Op maandag 24 juni 2019 kwam het goede nieuws aan het einde van de avond op de prijsuitreiking te Brussel: Neibo neemt een award mee naar huis en wint een coaching in digitale marketing gegeven door Google! 

 

Tijdens deze bijeenkomst woonde koning Filip het evenement bij. In een inspirerend speech onderstreepte de vorst van België: “We moeten verdergaan met het ondersteunen van ondernemers die zoeken naar innovatieve oplossingen voor actuele, sociale uitdagingen”. Daarnaast verklaarde hij ook: “Jullie moeten de burgers verder inspireren, en zo het goede voorbeeld geven. Hopelijk zullen zij dan volgen.” 

 

Coöperatie groeten,

 

Het Neibo-team

 

Website van Impact Now : https://impactnow.be